Kundeservice 53 79 75 95

14 Dages pengene tilbage garanti.

Kære kunde,

Du  har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter vedkommende fysisk har modtaget leverancen. Kunden skal blot inden fristens udløb have sendt varen/varerne retur.

Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at du undlader modtagelse af varen.

Varen/varerne skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål / værdier som er nødvendig info. for kunder.

For at lette de administrative opgaver, der er forbundet med tilbagebetaling af varens pris, opfordrer Håndklædetørrer.dk kunden til at pakke varen + originalemballage ind I et ekstra lag pap, papir eller bobleplast, inden varen sendes retur. Skriv ikke på original emballage og sæt heller ikke tape på original emballage. Hvis disse ting overholdes, så gøres behandlingstiden, og dermed også den tid der går, inden kunden får pengene tilbage, kortere.

Det er kundens ansvar at sende varen/varerne retur ved fortrydelsesret. Bliver varen/varerne beskadiget i fragten fra kunden til Håndklædetørrer.dk, så krediteres varen/varerne ikke.

Håndklædetørrer.dk tilbagebetaler varens pris efter at vi har modtaget varerne, kun hvis varen er i den førnævnte intakte og salgsbare stand. 

Kundens forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af varen refunderes ikke. . 

SPECIALFREMSTILLEDE VARER TAGES IKKE RETUR.