Kundeservice 53 79 75 95

Velkommen til E-håndklædetørrer.dk

Vores mission er at levere kvalitets produkter til lave priser og vores vision er at være den førende leverandør inden for radiatorer og håndklædetørrer.

Fra 2012 til 2017 har vi eksisteret kun som internetbutik, siden 2017 har vi fornøjelsen af udstille vores produkter ind på vores Showroom. 
Showroom i Vallensbæk tilbyder forskellige modeller af håndklædetørrer og designer radiatorer.
Besøg vor inspirerende udstilling.
Når du kommer og handler ind på vores showroom er der altid mulighed for at spar, husk at måle hvor meget plads du har til håndklædetørreren eller radiatoren inden du kommer.
Når vores kunder kommer og handler direkte i butikken spar vi på leveringsomkostningerne denne omkostningsbesparelse sender vi videre til dig som kunde..

Vi har 12 års erfaring indenfor installationsteknik og VVS, hos E-håndklædetørrer.dk kan du være sikker på at få den rette vejledning og løsningsforslag.
E-håndklædetørrer.dk har stort fokus på god kundeservice og vejledning, du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 53797595 eller send os en e-mail til info@e-haandklaedetoerrer.dk
E-håndklædetørrer.dk er billige, fordi vi har altid et stort udvalg af lagervarer. Vi køber stort ind hvor vi er sikker på at vi kan opfylde ethvert behov.
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller for at indhente et godt tilbud.