Kundeservice 53 79 75 95

ELEKTRISKE HÅNDKLÆDETØRRER


DER ER TO MULIGHEDER AT VÆLGE IMELLEM
NÅR DET GÆLDER OM EN HÅNDKLÆDETØRRER DER SKAL FUNGERE MED EL :

1-      Du kan vælge en håndklædetørrer og tilkoble den til EL-. Der har du brug for en EL-PATRON som du kan finde under produkter EL-PATRONER. Under hvert produkt er der angivet information om passende ’’Elektrisk element’’.
Hvis du ikke kan finde det rigtige element eller er i tvivl, venligst kontakt os på tlf. 71 70 75 95 eller skriv til info@haandklaedetoerrer.dk .  Vi giver respons så hurtig vi kan. For mere info og installations muligheder besøg vores TEKNISK INFO side.

*** Fordelen ved denne løsning er at du frit kan vælge den størrelse af håndklædetørrer som du har behov og ønske om. Der er flere valgmuligheder sådan som ’’DESIGN’’ eller ''RUSTFRI''  eller andre KROM & HVID & SORT håndklædetørrer hvor du kan benytte dette løsningsforslag.
Du får mere ud af denne løsning, da du har mulighed for at vælge en el-patron med termostat eller med ''Timer'',  hvor du kan indstille temperatur og/eller tidsinterval for hvor langt tid din håndklædetørrer skal køre.

Se vores store udvalg af EL-Patroner.

2-      eller vælge en håndklædetørrer der er klar til at blive tilsluttet direkte til EL. Denne løsning er mere praktisk men mulighederne er begrænset. 

< Go back

 

32 vare(r)

pr. side

Sorter faldende