Kundeservice 53 79 75 95

Fri levering

Fragt og levering


Hos E-håndklædetørrer.dk er levering gratis i hele Danmark, Sverige og Norge
 
Dette gælder alle ordrer uanset mængde og pris. Bliver en ordre leveret over flere omgange, betaler du heller ikke leveringsomkostninger.

Forsendelsen af varer sker gennem Post Danmark, UPS, vores egen fragtmand eller kurérservice.

Leveringstiden på lagervarer er normalt 1-3 hverdage. Såfremt der ikke er tale om lagervarer, er det ved hvert produkt angivet den forventede leveringstid for den pågældende vare. Vi tager forbehold for udgåede varer, og varer der er i restordre. E-håndklædetørrer.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Du kan også vælge at afhente på vores lager:

Det er vigtigt at du laver en aftale før du kommer.

Adressen er Egeskovvej 9-11,  2665 Vallensbæk Strand 

Vi har kontortid:
Man-fredag: Kl. 09.00-17.00
Lør - Søndag: Kl. 10.00-16.00


Modtagelse:

Efter modtagelse af din vare/varer er det vigtigt, at du tjekker for transportskader samt generelle fejl og mangler.

Når de har modtaget varen, bedes de kvittere for denne, og kontrollere at det modtagne er i god behold, samt at emballagen ikke har været brudt. Hvis de efter at have modtaget leveringen kan se at pakken er beskadiget eller at indholdet ikke er i god stand, bedes de oplyse dette til chaufføren (leverings manden). I dette tilfælde bedes de ikke acceptere eller underskrive for leveringen, og straks meddele dette til os med en mail. Bemærk venligst, at såfremt denne procedure ikke følges eller hvis indberetningen sker for sent, vil et eventuelt erstatningskrav fra kurerfirmaet være ugyldigt.

Undlad venligst at arrangere eller foretage nogen planer for installation af din varer, førend at du har modtaget din levering, samt at du har sikret dig at du har modtaget din vare i god stand uden nogen skader eller fejl.

• Ved synlig transportskade skal E-håndklædetørrer.dk kontaktes inden 24 timer.
• Ved ikke synlig transportskade skal E-håndklædetørrer.dk kontaktes inden 5 dage.

 

 

.